Nyomatékhatároló

     
 Ha pontos, megbízható és hatékony védelmi megoldást kell keresni az esetlegesen fellépő túlterhelések elkerüléséhez, akkor az általunk forgalmazott mechanikus nyomatékhatárolók egy tökéletes megoldást adhatnak. Ez az egyszerűen használható mechanikus termék a fellépő nemkívánatos magas nyomaték keletkezése esetén a benne lévő súrlódó tárcsák megcsúszásával automatikusan megvédi berendezését a túlterheléstől, egészen addig, míg a nyomaték nagysága vissza nem áll az előzetesen előre beállított normális értékre.
 

LC

 
LC nyomatékhatároló egy egyszerű, könnyen és gyorsan üzembe helyezhető mechanikus eszköz, mely két ferrodo közé fogja lánckerekét, szíjtárcsáját vagy valamely más tárcsáját. Egy vagy két rugóval rendelhető, ezen kívül pedig csavarral állítható az igényelt megfordulási nyomatékra. Tengelye csak előfúrt kivitelű, így igény szerint megmunkálható bármilyen tengelyméretre.
 
 
 nyomatekhatarolo Nyomatéktartomány:
15 Nm – 1800 Nm
Csőtengely átmérő:
7 mm – 65 mm

PDF download

LC nyomatékhatároló

     
     

 SK / SL / ST

 
 Sk / SL / ST nyomatékhatárolós tengelykapcsoló többféle kialakítással. Az előre beállított nyomatékig tengelykapcsoló, felette fordul a meghajtótengely, de nem viszi tovább a fordulatot. Egypozíciós, multipozíciós, terhelésmegtartásos és teljes elengedéses típusban kérhető. Kivitelei akár szorítóhüvelyes vagy ékpályás rögzítéssel, fogazott szíjtárcsához vagy lánckerékhez is rendelhetőek.
     
     
 nyomatekhatarolo2     Mérettartomány:
D: 4 - 100 mm
átm.: 23 - 243 mm
nyomaték: 0,1 - 160.000 Nm   

PDF download

SK sorozatú standard nyomatékhatároló

 

 PDF download

SL sorozatú ultralight nyomatékhatároló

 

 PDF download

ST sorozatú nehézipari erősített nyomatékhatároló

     
Tegye fel kérdését!
Nem találja a keresett terméket? Problémába ütközött a honlapon való keresés során? Vagy csak kérdése lenne? Forduljon hozzánk bizalommal.


Tegye fel kérdését!