Sűrített léghálózati rendszerek

SicoAir Levegőellátó rendszer

SicoAir - Sűrítettlevegős rendszerek

A kis elosztórendszerektől a nagyméretű ipari létesítményekig A Sicomat SicoAIR a sűrített levegőelosztó rendszere praktikus és hasznos megoldás nyújt. A SicoAIR évek óta a sűrített levegős területen szerzett tapasztalatai alapján gyártja a kalibrált alumínium felületkezelt csöveket, amelyek átmérői 20 és 63 mm között vannak. A csomópontok kialakítása műanyag (nylon) szerelvényekkel készül, amelyek nagy ütésállósággal és nyomásállósággal rendelkeznek. A SicoAIR számos termékvizsgálaton ment keresztül. A TÜV tanúsító intézet által bevizsgált levegőellátó rendszer 4-szer több nyomást képes elviselni,mint a normál hasaználatkor keletkező üzemi nyomás (PN12.5).
A tesztek azt mutatják, hogy a SicoAIR levegőhálózat kiváló ellenállást mutat a víz kalapács nyomásváltozásával és a sós levegőköddel szemben a levegőellátó rendszer teljese működési időtartamára vetítve. A csőhálózat belső bevonata a SicoAIR levegőellátó rendszerénél tapasztalható kis súrlódási jellemző biztosítja a levegő gyors áthaladását. A sűrítettlevegő rendszer kiépítése a SicoAir megoldással rendkívül gyorsan elvégezhető. A sűrítettlevegős csőrendszer színe tökéletesen illeszkedik a nemzetközileg előírt közegre vonatkozó előírásoknak. (elkerülve az ezt követő csőburkolatot). A SicoAIR vonal kompatibilis minden más SICOMAT termékkel, amely egy teljes, rugalmas és funkcionális rendszer alapját képezik a komplett megoldások kialakításához.

SicoALU1 Sűrített levegőrendszer 

A SicoALU1 multifunkcionális levegőellátó rendszer ideális megoldás a ipari csarnokok komplett sűrítettlevegős rendszer kiépítéséhez.

A rendszer 90x90 mm-es extrudált alumínium profilon (EN-AW 6060 ötvözet, kohászati állapot T6) alapul, 63 mm átmérőjű központi csővel.

Az összes Sicomat alumínium profil szabványos oldalhornyal van ellátva, melynek köszönhetően számos kocsi és tartó- és rögzítőszerkezet használható, felszerelhető.

A profil és az összes alumínium alkatrész ezüs (natur) eloxálással, 12 μm-es osztályú bevonattal készül, mely garantált tartóssággal rendelkezik a rendszer teljes élettartamára.

A vonal nagy átmérőjű csövet és csökkentett felületi érdességet kínál a nyomásesés csökkentése érdekében.

A SicoAIR és a SicoALU1 kombinációjával egy komplett megoldást tudunk nyújtani a teljes a sűrített levegőelosztási rendszer kiépítéséhez.
Image

SicoALU2 - Kétkamrás levegőellátó rendszer

Kettős levegőellátó vezeték (PN 12.5).

Új koncepció a sűrített levegő elosztásból származó szolgáltatásokért!

A SicoALU2 többfunkciós vonalat két párhuzamos csővezetékkel ellátott alumínium profil jellemzi, két különböző folyadékot, levegőt szállíthat vagy két különböző nyomás diverzifikálható.

Innovatív rendszer a sűrített levegős eloszlások területén, amelyek munkaállomásokon, automatizálási vonalakon és karbantartási műhelyeken (garázsok, gumis műhelyek, karosszéria javító üzemek, stb.) Használhatóak.


Az egyszerű összeszerelés és telepítés biztosítja a pneumatika rendszer kiváló funkcionalitását.
 
 

Sico80 és Sico100 Levegőellátó rendszerek

A Sico80 és a Sico110 moduláris alumínium profilos rendszervezetékek ideális megoldást jelentenek a sűrítettlevegő elosztásának nagy méretű pneumatika hálózatok kialakításához.
A rendszerek extrudált alumínium profilokon alapulnak (EN AW 6063, T6 szabvány szerint)

Sico80 - 85x85 mm-es központi lyukkal Ø 80 mm

Sico100 - 115x115 mm Ø 110 mm-es központi lyukkal

A lyukak belső feülelte csökkentett felületi érdessége minimálisra csökkenti a vonalon elosztott terhelési veszteségeket.

Kompatibilis más Sicomat sűrítettlevegő rendszerekkel, mint a hagyományos SicoAIR vagy a többfunkciós SicoALU2, megoldást kínálnak minden fajta sűrített levegő szállítására és használatára.
 
 

Pneumatika gyorscsatlakozó kuplung

Image

Univerzális gyorscsatlakozó kuplung

Image

Rozsdamentes gyorscsatlakozó kuplung

Image

Biztonsági gyorscsatlakozó kuplung

Image

Nyomógombos biztonsági gyorscsatlakozó kuplung

Image

Rozsdamentes biztonsági gyorscsatlakozó kuplung