Kismegszakítók

kismegszakitok

 

NOARK Kismegszakítók


 

 

 

 ex9bh

Ex9BH Kismegszakító

10 kA

 Ex9BH kismegszakítók épületinstallációs és ipari alkalmazásokhoz. Felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal, többek között normál és kioldásjelző segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelkedési kioldóval illetve rászerelhető hibaáram-védőblokkal. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk. Ezek a kombinációk csak a kiegészítők számában korlátozottak, nem pedig azok fajtáiban – minden tartozék rá- és egybeépíthető.

Bővebben

   
   

Ex9BN Kismegszakító

6 kA

 ex9bn
 Ex9BN kismegszakító felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal, többek között normál és kioldásjelző segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelkedési kioldóval illetve rászerelhető hibaáram-védőblokkal. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk. Ezek a kombinációk csak a kiegészítők számában korlátozottak, nem pedig azok fajtáiban – minden tartozék rá- és egybeépíthető.

Bővebben

   
   
 ex9bs

Ex9BS Kismegszakító

4,5 kA

Névleges üzemi feszültség 230/400 V AC, 48 V DC (pólusonként)
Névleges frekvencia 50/60 Hz
Ex9BS kismegszakító felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal, többek között normál és kioldásjelző segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelekedési kioldóval illetve rászerelhető hibaáram-védőblokkal. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk. Ezek a kombinációk csak a kiegészítők számában korlátozottak, nem pedig azok fajtáiban - minden tartozék rá- és egybeépíthető.
Egyszerre akár 3 állás- vagy kioldásjelző kontaktus és hozzá még legfeljebb 2 kioldóegység is rászerelhető

Bővebben

   
   

Ex9B125 Kismegszakító

ex9b125
Ex9B125 kismegszakítók energiaelosztási és ipari alkalmazások zárlat- és túlterhelésvédelemére 125A névleges áramig, kiemelkedően nagy zárlati megszakítóképességgel (megfelel az EN 60947-2 és az EN 60898-1 szabványok előírásainak). Felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal – melyek az Ex9B kismegszakító családok valamennyi készülékéhez azonosak – többek között normál és kioldásjelző segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelkedési kioldóval. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk.

Bővebben

   
   
 ex9pn

Ex9PN Kismegszakító

Névleges üzemi feszültség 230/400 V AC, 48 V DC (pólusonként)
Névleges frekvencia 50/60 Hz
Ex9PN kismegszakító felszerelhető széles tartozék- és kiegészítő alkatrészválasztékkal, többek között normál és kioldásjelző segédérintkezőkkel, munkaáramú, feszültségcsökkenési és feszültségemelekedési kioldóval illetve rászerelhető hibaáram-védőblokkal. A kiegészítők számos variációjával kialakíthatók az alkalmazási igényeknek megfelelő kombinációk. Ezek a kombinációk csak a kiegészítők számában korlátozottak, nem pedig azok fajtáiban - minden tartozék rá- és egybeépíthető.
Egyszerre akár 3 állás- vagy kioldásjelző kontaktus és hozzá még legfeljebb 2 kioldóegység is rászerelhető

Bővebben

   
   

Ex9BD DC Kismegszakító

ex9bd 
Ex9BD DC kismegszakítók általános egyenáramú alkalmazásokhoz. Az Ex9BD kismegszakítók polaritás függősége miatt alkalmazásuknál figyelemmel kell lenni az egyenáram bekötés polaritására. Olyan alkalmazásoknál, ahol az üzemállapotok alapján az egyenáram polaritása megváltozhat, például Fotovoltaikus (PV) rendszerek védelme, felhívjuk a figyelmet, hogy polaritás érzéketlen, Ex9BP egyenáramú kismegszakítókat kell alkalmazni (lásd. Fotovoltaikus készülékek katalógus).

Bővebben