AuCom

Akár teljes körű motorvezérlő megoldásra, akár egyszerű motorindítóra van szüksége, az AuCom rendelkezik megfelelő termékkel. Számos felhasználói képességgel és szolgáltatáskészlettel szolgálunk. Az Ön AuCom értékesítési mérnökeinek tapasztalatai a legkülönbözőbb alkalmazásokban, valamint motorvezérlési szakértelme az Ön ideális AuCom megoldásához vezet.

A megoldáson túl értékesítési mérnöke sok más, a sajátjához hasonló projektben megosztja tapasztalatait, hogy ajánlásokat adjon a hatékonyság maximalizálása és kézzelfogható eredmények elérése érdekében.
Image
AuCom a Benshaw Group társaság tagja

2019 végén az AuCom csatlakozott a Benshaw csoporthoz, ezzel az AuCom / Benshaw művelettel a világ legnagyobb magántulajdonban lévő lágyindító gyártó társasága lett.
Image
Kezdettől fogva vegye át az irányítást.

A középfeszültségű berendezések elég bonyolultak anélkül, hogy a lágyindítót is megnehezítenék. Az AuCom lágyindító tele van olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik az életedet, ideértve a valós nyelvi visszajelzéseket is, így nem kell kódokat keresni, hogy tudd, mi történik.
2019 decemberében az AuCom a Benshaw vállalatcsoport tagja lett. Két piacvezető technológiai szakértő egyesülése teszi az AuCom / Benshaw műveletet a világ legnagyobb magántulajdonban lévő soft start vállalatává. Az AuCom és a Benshaw technológiák, valamint az egyes szervezetek amúgy is lenyűgöző értékesítési és szolgáltatási képességeinek ötvözése megteremtette a terepet egy globális vállalkozás számára, amely az elkövetkező évek során készen áll a gyorsított növekedésre és új termékfejlesztésre.

Az AuCom egy magántulajdonban lévő vállalat, amely büszke az eredetünk iránti büszkeségre. Új-zélandi vállalatunk kezdetével részesei vagyunk az innováció és a kiválóság büszke kultúrájának, és sikereink a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségünkön és a magas szintű szolgáltatáson alapulnak.
Az AuCom szilárd meggyőződése, hogy az üzleti életnek szerepe van abban, hogy a világ jobb lakóhely legyen, és szenvedélyesen támogatjuk a következő múltbeli és jelenleg aktív programokat a World Vision-szel együtt:
Image
Az AuCom-ot 1978-ban hozták létre, hogy megtervezzék és legyártsák a sztereó erősítők felső kategóriáját. Az AuCom név az „Au”, az Audio és a „Com” Kommunikáció szó kombinációból származik. A két alapítót az amatőr rádió iránti kölcsönös érdeklődés és a zene megbecsülése hozta össze. Mark Empson volt az elektronikai tervezés szakértője, Ray Archer pedig vállalkozói készségekkel rendelkező üzleti partner.

Az erősítők mellett az AuCom részt vett a rádiós műsorszóró rendszerek tápegységeinek, a taxi riasztók és az egyfázisú és háromfázisú váltakozó indukciós motorok energiatakarékos készülékeinek tervezésében is. Ezeket az energiatakarékos eszközöket az amerikai űrügynökséggel, a NASA-val kötött licencszerződés alapján gyártották. Innen született az elektronikus lágyindító technológia, és ez lett a fő hangsúly a vállalat számára, amely a világ első, kereskedelmileg életképes lágyindítók sorozatát gyártotta.
Image
Az IE3 motorok használata lehetőséget nyújt a hatékonyság maximalizálására és az üzemeltetési költségek megtakarítására. Kifejlesztettük az EMX4 Soft Starter készüléket, hogy ideális partner legyen az IE3 motorok működtetéséhez.
A lágyindító specialista

Az AuCom a fix sebességű motorvezérlés szakemberei. Globálisan működünk, hogy ügyfeleinknek know-how-t és támogatást nyújtsunk, hogy a dolgok a kezdetektől fogva haladjanak.

A folyamatos kutatás és fejlesztés, valamint az alkalmazások és az ügyfelek igényeinek erős megértése biztosítja, hogy olyan megoldásokat szállítsunk, amelyek valóban elvégzik a munkát.