Panelre szerelhető berendezések

panelre szerelheto berendezesek

 

   

Nyomógombok

 
ex9p1 

Az Ex9P1 panelre szerelhető nyomógombok különböző ellenőrzési pultokhoz, operátor panelekhez és gépi vezérlő rendszerekhez használatosak. De egyaránt áramelosztó táblákhoz is alkalmazható vezérlő funkcióval.

Kompakt szerkezetek, melyek különböző moduláris részekből épülnek fel: működtető fej, alaprész, érintkező és megvilágító egységek. Ezen részek szabadon kombinálhatóak az elvárt funkciók betöltéséhez.

A félig áttetsző (megvilágítható) fedelű verziónál nagy fényerejű LED-es egység építhető be, mely biztosítja a csatlakoztatott áramkör kijelzését, csökkenti az energiafogyasztást és meghosszabbítja az élettartamot.

 Bővebben

   
   

Jelzőlámpák

 
ex9il  Az Ex9IL panelre szerelt jelzőlámpákat különböző ellenőrzési pultokhoz, operátor panelekhez, gépi vezérlő rendszerekhez, biztonsági rendszerekhez vagy áramelosztó táblákhoz használatosak, ahol szükséges a tényleges állapot vagy az adott események kijelzése. Az eszköz magassága 51 vagy 53 mm (a típustól függ).

Elérhető változatai: fehér, zöld, piros, sárga vagy kék színű fejjel két választható kialakítással, mely lehet lapos vagy íves.

A LED-es lámpáknak köszönhetően csökkent az áramfogyasztás, a hőleadás és nő az élettartama is.

 Bővebben

   
   

Szirénák

 
ex9pb  Az Ex9PB panelre szerelhető szirénák elsősorban ipari alkalmazásokhoz, biztonsági rendszerekhez alkalmasak, ahol szükséges, hogy az egyes események hangjelzéssel legyenek kihangsúlyozva.
A berendezés magassága 54 mm két elérhető változatban, mely a hangjelzés típusát határozza meg. Ez lehet folyamatos vagy szaggatott hangjelzés. Mindkét említett típus elérhető megvilágított és nem megvilágított változatban, fekete vagy félig áttetsző piros színben.

A LED lámpák használatával csökken az áramfogyasztás és a hőleadás, továbbá meghosszabbodik a termék élettartama.

 Bővebben