Partnereink

group.png

Iramko Cégcsoprot

Az automatizálás számos területén kínálunk megoldást. Frekvenciaváltók, szervomotorok, szervóvezérlők, plc-k, érintőképernyők, érzékelők, hőmérséklet-szabályzók, tápegységek és egyéb vezérléstechnikai elemek forgalmazásával foglalkozunk.

A kínálatunkban egyaránt megtalálható a magas minőségű Yaskawa, valamint a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező Delta termékek is, melyek tökéletes megoldást nyújtanak mindenfajta erőátviteli rendszer elkészítéséhez. Legújabb partnereink révén a különböző jeladókból és a kisfeszültségű iparágban egyaránt növeljük kínálatunkat.

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk az ügyfeleinknek.

A feladatunk nem szűnik meg a jó árajánlat elkészítésével vagy a termék értékesítésével. Célunk, hogy a termékekkel együtt a hozzájuk szükséges szolgáltatásokat is biztosítsuk vásárlóink számára. Szakmai és műszaki tanácsadás biztosított akár a beszereléshez, akár a megfelelő termék kiválasztásához és végigköveti a termék élettartamát.

1, 2 vagy akár 5 év garanciával is beszerezheti nálunk új frekvenciaváltóját. A webáruházunkban történő vásárlás esetén biztosítjuk a 2 éves garanciát, és rendhagyó módon már 5 év garanciával érhető el a kínálatunkban szereplő Yaskawa A1000 vektoros vezérlésű professzionális frekvenciaváltó.

Váratlan meghibásodás lépett fel, gyors cserére van szüksége, leállt a gép és nem engedheti meg, hogy hosszú időre leálljon a termelés?

Egyes termékeink raktárkészletünkből akár azonnal kiküldésre kerülhetnek, így már másnap beszerelhetőek lecsökkentve a kiesett időt.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Iramko Vezérléstechnika Kft. már több mint 5 éve a piacon van. Dinamikusan fejlődünk és cégünk elhivatott az innováció mellett. Új partnerek keresésével szeretnénk a piac minél nagyobb részét elérni és kiszolgálni, mindezt magas színvonalon.

Kapcsolataink széles köre túlmutat beszállítóinkon és vásárlóinkon. Régóta kapcsolatban állunk egyetemekkel is, hogy a jövő nemzedéke akár nálunk tapasztalatot szerezve léphessen ki a munkaerőpiacra, vagy új ötleteivel, tudásával szolgálja cégünk előrehaladását. Szívesen fogadunk kutatókat és szakmai gyakorlatra hallgatókat. Kutatásokat végzünk és törekszünk új megoldások kifejlesztésére, megalkotására.

Projektjeink között többek között megtalálhatóak liftrendszerek programozásai, szökőkutak automatizálása és rendszerének összeállítása. (Bővebben a Referenciák menüpontban)

Bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Iramko Vezérléstechnika Kft.


Központi elérhetőségünk:
info@iramko.com
 

PARTNEREINK

Yaskawa
VIPA
SCHAFFNER
Fraba
Delta
Noark