Image

Olaszország egyik vezető levegőellátó rendszerelemek gyártója

Sicomat, a levegőellátó rendszer megoldások ágazatának egyik vezető márkája. 

1985 óta a Sicomat az ISO 9001: 2008 vállalati rendszer minőségbiztosításával garantált innovatív és megbízható termékeket jelent, valamint olyan fontos célok elérését, mint a TÜV tanúsító testület által szerzett SicoAir rendszer terméktanúsítása.

Sicomat cég bemutatása

A SICOMAT folyamatosan figyeli a piac igényeit a termékeinek professzionális megvalósítása érdekében; állandó elkötelezettség mutatkozik az új funkcionális és innovatív komponensek előállításában.A mérnökök és a szakmában sok éves tapasztalatokkal rendelkező professzionális tervezőkből álló műszaki csapat az ügyfelek rendelkezésére áll, hogy a lehető legmegfelelőbb megoldást válasszák minden igényre.
Image
Image
Image
Műszaki részlegünk a legfrissebb professzionális szoftvereket és eszközöket használja, háromdimenziós és kétdimenziós rajzprogramokkal dolgozik, valamint gyors prototípus-rendszerrel rendelkezik az FDM (Fused Deposition Modeling) technológiával, hogy új profilokat, kiegészítőket és funkcionális komponensek fejlesszen a termelés és a technológia jelenlegi igényeihez.
Image
Image
Image
A Sicomat cég levegőellátó rendszer termékei raktárról rövid szállítási határidővel elérhetők kedves ügyfeleink részére. A rendszerek moduláris kialakításnak köszönhetően kevés fajta pneumatika termékből akár bonyolúlt pneumatikus levegőrendszer is kiépíthető. Légvezeték rendszereink többfajta épület típus és funkcinalításban is eltérő felhasználásra adnak lehetőséget, kezdve a otthoni garázs levegőellátó rendszertől az autószerelő műhely levegőrendszereken át a komplett ipari csarnok pneumatika levegőrendszer kiépítéséig.
Image
Image
Image